Afgelopen weekend werd D’Joep v. Desperado x Ferro, gefokt en in eigendom van Jurgen van der Meijden, goed gekeurd bij het NRPS. Ook werd hij gehuldigd tot hengst met de beste draf 2017. Wij zijn ontzettend trots op D’Joep!

Aldus horses.nl:
De edele Desperado-zoon JOEP (mv. Ferro) van fokker Jurgen van der Meijden werd vandaag op de NRPS-showdag in Ermelo door hengstenkeuringscommissie uitverkoren tot  de hengst met de titel ‘Beste draf’.
D’Joep, in mooie conditie voorgesteld door Linda Leeflang, heeft veel adel en een heel mooie voorhand, maar ook iets weinig ontwikkeling en zou sterker mogen zijn in de verbindingen naar de achterhand. Hij presenteerde zich met veel charme en allure waarbij hij achter nog wat hoog blijft in de croupe. De jury waardeerde zijn rijzen en sterke achterhand.

Deze prachtige foto’s dankzij Jacqueline van Tartwijk.
Geen beter begin had ik mij kunnen wensen als zelfstandige!

Linda Leeflang

Shares
Share This