Selecteer een pagina

Vandaag was een drukke dag voor Trainingsstal Leeflang, wij moesten op twee keuringen tegelijk zijn.

Op de centrale keuring van Noord Holland te Middenbeemster werden van mevr. Schouten Jacky JS v. Elcapone x Vivaldi en Janis JS v. Everdale x Belisar beide voorlopig keur. Janis JS kreeg een uitnodiging voor de kampioenskeuring waar zij 3e werd en kreeg tevens een uitnodiging voor de NMK. Zij werd geroemd om haar mooie silhouet en haar achterbeen gebruik!

Ondertussen tijdens de dag van het Gelders paard in Ermelo werd Jia-Li van de Kranshoeve v. Ginus x Koss van Jos van Arkel voorlopig keur, ook zij kreeg een uitnodiging voor de kop groep en werd hier als 5e geplaatst met ook een uitnodiging voor de nationale merrie keuring in Augustus!

Janis JS

Everdale x Belisar

Jia-Li van de Kranshoeve

Ginus x Koss

Jacky JS

El Capone x Vivaldi

Janis JS

Everdale x Belisar

Shares
Share This