Op de Centrale keuring van Zuid-Holland is Larah Ubaulina v. UB40 x Contango van Annet Harteveld voorlopig keur geworden en kreeg een uitnodiging voor de kopgroep. Ze liet zich extra zien en werd dan ook 6e van de privincie Zuid Holland. Let’s Dence v. Negro x Sir Donnerhall van Tim Moesman had helaas wat last van spanning en kon de jury niet overtuigen voor graadverhoging. Inmiddels hebben we beide merries zadelmak en weten we zeker dat deze merries het gaan maken onder het zadel.

Op de centrale keuring van Gelderland hebben we ook succes gehad. Waarbij op 1 na alle merries voorlopig keur zijn geworden en alle merries op plek 3 of 4 in de groep liepen. Uitschieter hier was Lotus Pomona v. De Niro x Tango van Nico van Hunnik die terug mocht komen in een mega grote kopgroep (19!) Zij werd 9e van Gelderland en kreeg een ticket voor de Nationale Merrie Keuring in Augustus.

We kijken uit naar de laatste CK van Brabant!

Shares
Share This