Ongeloofelijk trots zijn wij op Moray Pomona!

Toen Moray bij ons kwam als jong paard was hij bang van en boos op de hele wereld. Hij had ernstige vertrouwens problemen en liet zich de eerste tijd niet aan zijn oren zitten. Je begrijpt dat die met een hoofdstel vervelend is, maar ook met een halster aan doen. Toen “Morrie” eenmaal zadelmak gemaakt werd bleek dat ook geen appeltje eitje, hij raakte blind in paniek van iets of iemand op zijn rug.
De weg is lang geweest met hem, we hebben muizen stapjes genomen om hem zijn vertrouwen in de mens terug laten vinden.

Nu zijn we al een tijdje bezig en het gaat natuurlijk om het bredere plaatje en niet om de resultaten in de ring. Maar toch kan ik met trots zeggen dat hij ondanks nog wat kleine foutjes de klasse Z1 met 65,42% wist te winnen!

Shares
Share This